Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
25 de març del 2020
El Pleamar Vintage Market d’Altafulla es cancel·la a causa del coronavirus
L’organització ja treballa en buscar noves dates per celebrar el primer mercat vintage de la Costa Daurada passat l’estiu
La 6a edició del Pleamar Vintage Market d’Altafulla queda cancel·lada a causa de l’estat d’alarma declarat per la pandèmia del coronavirus. La pròrroga d’aquest període fins a l’11 d’abril impedeix a l’organització del primer mercat vintage de la Costa Daurada celebrar l’esdeveniment en les dates anunciades, l’11 i el 12 d’abril. Nico Leo, responsable de l'associació cultural Pleamar i organitzador de l’esdeveniment ha explicat que han esperat fins a l’últim moment per veure com evolucionava la situació.

La decisió s’ha anunciat en un comunicat oficial a les xarxes socials, on s’especifica que “la prioritat de tots i totes ara mateix ha de ser superar aquesta situació d’emergència sanitària”. Els organitzadors confirmen també que ja estan treballant per trobar noves dates “per oferir un esdeveniment a l’alçada de l’esperat”.

La 6a edició del Pleamar Vintage Market contemplava rebre als grups barcelonins ‘The Sick Boys i ‘Brighton 64’, els quals eren cap de cartell, i ‘la Iaia Rockera’ encarregada de recordar els millors temes dels Beatles als més petits. Nico Leo també ha explicat que la prioritat és “adaptar les dates després de l’estiu per mantenir el màxim d’artistes i paradistes”.

Pel que fa als paradistes, eren més de 100 les propostes que l’organització havia rebut. Els responsables es posaran en contacte amb tots els interlocutors –paradistes, artistes i foodtrucks- per proporcionar tota la informació sobre els possibles canvis tan aviat com sigui possible.
Nico Leo, responsable del Pleamar Vintage Market
Nico Leo, responsable del Pleamar Vintage Market
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla