Notícies
Foto: Ajuntament de Tarragona
26 de març del 2020
L’Ajuntament de Tarragona presenta l’aplicació ‘TGN Emergències’
L’objectiu és que es converteixi en una eina útil per als tarragonins i tarragonines, i les persones que treballen a la ciutat, durant la crisi sanitària del coronavirus
L’Ajuntament de Tarragona ha creat l’aplicació per telèfons mòbils ‘TGN Emergències’. Es tracta d’un nou servei per a la ciutadania que ofereix informació actualitzada minut a minut sobre les mesures que s’han pres a la ciutat amb motiu de la crisi del coronavirus. L’objectiu és que es converteixi en una eina útil per als tarragonins i tarragonines, i les persones que treballin a la ciutat.

A l’aplicació, a banda de tota la informació sobre la pandèmia del coronavirus i les mesures adoptades a causa d’aquesta, es detallen els serveis d'emergència en funcionament a Tarragona i les seves dades de contacte, i es posa en coneixement dels usuaris els comerços que disposen de serveis en línia i presencials durant l’estat d’alarma.

D’altra banda, l’eina digital ofereix un enllaç directe amb el compte de Twitter de l’Ajuntament de Tarragona (@TGNAjuntament) per conèixer els missatges del Govern i les notícies d’última hora. També hi ha, a més, un espai per aclarir dubtes sobre el que es pot fer i el que no durant el període de confinament.

Els usuaris que descarreguin ‘TGN Emergències’ tindran accés directe a l'aplicació del Departament de Salut de la Generalitat ‘STOP COVID19 CAT’, que permet fer-se el test de detecció del coronavirus en cas que de presenciar símptomes que hi estan relacionats.

Aquest servei està disponible per a dispositius Android i iOs, i es complementa amb el lloc web www.tarragona.cat/coronavirus.
Social
Et recomanem
Dia Internacional contra la violència envers les dones
25 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Jornada de portes obertes a la Vil·la romana dels Munts
29 de novembre
Més informació a www.mnat.cat