Notícies
Foto: Ajuntament de Tarragona
26 de març del 2020
L’Ajuntament de Tarragona presenta l’aplicació ‘TGN Emergències’
L’objectiu és que es converteixi en una eina útil per als tarragonins i tarragonines, i les persones que treballen a la ciutat, durant la crisi sanitària del coronavirus
L’Ajuntament de Tarragona ha creat l’aplicació per telèfons mòbils ‘TGN Emergències’. Es tracta d’un nou servei per a la ciutadania que ofereix informació actualitzada minut a minut sobre les mesures que s’han pres a la ciutat amb motiu de la crisi del coronavirus. L’objectiu és que es converteixi en una eina útil per als tarragonins i tarragonines, i les persones que treballin a la ciutat.

A l’aplicació, a banda de tota la informació sobre la pandèmia del coronavirus i les mesures adoptades a causa d’aquesta, es detallen els serveis d'emergència en funcionament a Tarragona i les seves dades de contacte, i es posa en coneixement dels usuaris els comerços que disposen de serveis en línia i presencials durant l’estat d’alarma.

D’altra banda, l’eina digital ofereix un enllaç directe amb el compte de Twitter de l’Ajuntament de Tarragona (@TGNAjuntament) per conèixer els missatges del Govern i les notícies d’última hora. També hi ha, a més, un espai per aclarir dubtes sobre el que es pot fer i el que no durant el període de confinament.

Els usuaris que descarreguin ‘TGN Emergències’ tindran accés directe a l'aplicació del Departament de Salut de la Generalitat ‘STOP COVID19 CAT’, que permet fer-se el test de detecció del coronavirus en cas que de presenciar símptomes que hi estan relacionats.

Aquest servei està disponible per a dispositius Android i iOs, i es complementa amb el lloc web www.tarragona.cat/coronavirus.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades