Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
16 d'abril del 2020
Els maniguets confeccionats pels voluntaris d’Altafulla arriben al personal sanitari
Els professionals sanitaris podran protegir els seus avantbraços gràcies a aquests materials fets amb bosses d’escombraries i gomes
El personal sanitari de la Xarxa Santa Tecla ja disposa dels més de 120 maniguets que han fet els voluntaris d’Altafulla en el marc de la campanya de voluntariat que va endegar l’Ajuntament per donar resposta a la manca de material de protecció a l’Hospital de Santa Tecla. La regidora responsable d’aquesta iniciativa, Natalia Sanz, ha explicat que de moment s’han fet dues entregues. La primera es va fer ja la setmana passada i la segona aquest dimarts. Sanz espera poder fer-ne més en els pròxims dies.

Els voluntaris, concretament, estan confeccionant maneguetes amb bosses d’escombraries i gomes, que serveixen per protegir els avantbraços del personal sanitari. Natalia Sanz ha remarcat la predisposició d’algunes veïnes per seguir fent-ne més mentre tinguin material. Així mateix també ha destacat que des de Brises del Mar i fins i tot des de La Móra s’han interessat per aquesta i d’altres iniciatives que s’impulsen en aquest sentit.

La campanya per fer protectors per als braços ha tingut molt bona acollida per part dels altafullencs i altafullenques, que han tornat a mostrar la seva vessant més solidària després de contribuir també en d’altres iniciatives que s’han dut a terme al municipi. Iniciatives com el seguiment telefònic amb les persones grans o la fabricació de 500 mascaretes, de les que se’n va fer càrrec l’Ateneu de Dones.

La proposta també va arribar a altres municipis del Baix Gaià, i l’Ajuntament va rebre una quinzena de sol·licituds per contribuir a la causa. La regidora, Natalia Sanz, però, va explicar que “només poden participar els residents d’Altafulla per respectar el confinament i evitar desplaçaments de la brigada”.
Natalia Sanz, regidora responsable de la campanya
Natalia Sanz, regidora responsable de la campanya
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla