Notícies
Foto: Altafulla Bloc
05 de novembre del 2014
Els Bastoners i els Gegants, nous protagonistes de la Festa Major de Sant Martí a les escoles d’Altafulla
Els tiquets del concert de divendres a la nit ja es poden adquirir per un preu de 5 euros a través del portal www.ticketea.com
Si aquest dilluns i dimarts els Diables i Els Castellers han estat els encarregats d’apropar a les escoles la Festa Major de Sant Martí; aquest dimecres i dijous és el torn dels Bastoners i dels Gegants. Els primers visiten avui a les 3 de la tarda l’escola La Portalada i demà a la mateixa hora El Roquissar, mentre que els segons primer assistiran a El Roquissar i la segona sessió serà a La Portalada.

Altres activitats d’aquest dijous, abans de donar el tret de sortida oficial a la festivitat el divendres amb els coets d’esclat, seran la presentació del llibre ‘Germans del Sud’, d’Hèctor López Bofill, a dos quarts de 8 de la tarda a la Biblioteca Municipal; i la projecció del documental ‘Nosaltres els Xiquets de Valls’, a les 8 del vespre a la Sala de Plens.

D’altra banda, la Comissió de Festes ja ha posat a la venda les entrades per a l’actuació de divendres a la nit de les formacions Rumb al Bar, Brams 2010, i l’Orquestra Mitjanit. Els tiquets es poden adquirir per un preu de 5 euros a través del portal www.ticketea.com. La venda d’entrades en taquilla serà de 7 euros.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla