Notícies
Foto: Arxiu
29 de juny del 2020
L'aigua del CAT, més a prop d'arribar a Brises del Mar
L'Ajuntament d'Altafulla preveu que la connexió amb la canonada del Consorci d'Aigües de Tarragona es pugui fer aquest 2021, gràcies a una subvenció atorgada per l'ACA
La urbanització de Brises del Mar podrà connectar-se al subministrament d'aigua provinent del riu Ebre, si els terminis avancen com està previst, el pròxim any 2021. D'aquesta manera es donarà resposta a una demanda històrica dels veïns i a una idea que feia anys que estava adormida als calaixos del consistori. Ara, amb la subvenció atorgada per l'ACA, de gairebé 167.000 euros, es podrà fer front a aquests treballs que consisteixen en la connexió de la xarxa a través dels dipòsits de Sant Antoni i de Brises del Mar. D'aquesta manera els veïns de la zona ja no hauran d'usar l'aigua del pou com estan fent fins ara. Ho ha explicat a Altafulla Ràdio el coalcalde de la vila, Jordi Molinera.

El projecte per connectar ambdós dipòsits té un cost total de 364.000 euros i forma part del gruix d'inversions importants que té previst realitzar el consistori a la urbanització en aquest mandat. Un projecte que s'unirà al de millora de l'enllumenat, que, es tramitarà també pròximament. Molinera ho ha destacat als micròfons d'aquesta casa.

El coalcalde de la vila ha assegurat que si bé l'aigua que arriba actualment a Brises del Mar és potable i compta amb tots els requisists de qualitat per beure-la, és cert que pot tenir un gust més salat per la proximitat del pou amb el mar. Igualment la connexió amb la xarxa del Consorci d'Aigües de Tarragona representarà una millora respecte al subministrament d'aigua a tota la urbanització.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla