Notícies
Foto: Ton Aymemí
29 de juny del 2020
Altafulla viu el primer cap de setmana d'estiu amb una afluència de turistes molt alta
La platja ha registrat una ocupació molt elevada i el servei de neteja manual ha demostrat ser suficient per mantenir l'espai en condicions a cada jornada
Tant el poble com Baix a Mar s'han omplert aquest cap de setmana de visitants i veïns de segones residències que han ocupat bona part del seu temps a l'aire lliure ja sigui passejant pels carrers d'Altafulla com anant a comprar o a la platja i a consumir als establiments de restauració del municipi. Una circumstància que ha estat ben rebuda pel sector, que ha començat a dinamitzar la seva economia, molt malmesa per l'aturada ocasionada per la pandèmia. Des de l'ajuntament d'Altafulla, la regidora de Turisme i Comerç, Natalia Sanz, destaca que aquest cap de setmana ha estat millor que l'anterior, quan es van acabar les restriccions de mobilitat.

L'afluiència de visitants s'ha notat especialment a la platja, on el bon temps i la calor han cridat a veïns i visitants a gaudir del bany. Aquest ús intensiu de la platja, però, no ha suposat cap problema a nivell de neteja de l'espai, segons s'informa des del consistori. La gent s'ha comportat de manera cívica, ha fet ús de les papereres que hi ha ubicades en els accessos i la neteja de la sorra s'ha pogut fer de manera manual tal com està previst en el pla de gestió sostenible de la platja. Així ho ha explicat la coalcaldessa d'Altafulla i responsable de la platja, Alba Muntadas.

Des del consistori també apunten que majoritàriament les mesures de seguretat s'han respectat pel que fa a l'ús de mascaretes o distàncies. S'espera que aquesta dinàmica continuï, ja que no es pot abaixar la guàrdia malgrat que, de moment, al Camp de Tarragona es mantinguin dades esperançadores sobre la remissió de contagis.
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Turisme d'altafulla
Alba Muntadas, coalcaldessa d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla