Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
30 de juny del 2020
En marxa el període de matriculació a les llars d’infants municipals d’Altafulla i a l’Escola de Música per al curs 2020-21
La majoria dels sol·licitants han obtingut plaça en els centres, que han experimentat un descens en les preinscripcions
Des d’aquest dilluns i fins els pròxims 10 de juliol està obert el període de matriculació per als centres educatius d’altafulla de titularitat municipal. D’aquesta manera ja es poden formalitzar les matrícules a les llars d’infants Hort de Pau i Francesc Blanch així com també a l’Escola Municipal de Música. Enguany s’han ofertat un total de 37 places vacants a les llars d’infants i 30 a l’Escola de Música. Aquesta oferta de places s’ha vist reduïda respecte a d’altres anys a causa d’un descens de la demanda. Una demanda menor, especialment en el cas de les llars d’infants, que podria respondre a la situació de crisi provocada per la pandèmia o bé a un descens de la natalitat en els anys de naixement dels potencials alumnes. En qualsevol cas, la regidora d’Educació d’Altafulla, Gemma Maymó, s’ha mostrat satisfeta per haver pogut tirar endavant les preinscripcions i la matriculació i poder iniciar el pròxim curs al setembre.

La regidora d’Educació ha insistit en la necessitat de fer els tràmits de matrícula de manera telemàtica gràcies a la identificació digital de l’Idcat. D’aquesta manera s’evita el desplaçament a l’Ajuntament i el contacte amb altres persones. Amb tot, la possibilitat de fer els tràmits de manera presencial és possible amb cita prèvia.
Gemma Maymó, regidora d'Educació d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla