Notícies
Foto: Escola La Portalada
31 de juliol del 2020
Ensenyament manté la previsió d’obrir les escoles el 14 de setembre malgrat l’augment del nombre de casos de coronavirus
El conseller Josep Bargalló assegura que l’experiència a altres països d’Europa demostra que l’escola és un lloc segur
El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya manté la previsió d’obrir les escoles el 14 de setembre malgrat l’augment del nombre de casos de coronavirus que s’està produint en les últimes setmanes. El conseller d’Ensenyament, el torrenc Josep Bargalló, ha remarcat que durant aquest temps, els casals, colònies i llars d’infants han estat funcionant sense problemes. A més, ha remarcat que l’experiència d’altres països d’Europa ha demostrat que l’escola és un lloc segur.

Bargalló també ha assegurat que si algun alumne no pot assistir presencialment a l’escola per motius sanitaris acreditats per un professional, es posaran en marxa tots els recursos necessaris perquè pugui seguir l’ensenyament “d’una altra manera”. Més enllà dels casos individuals que es puguin originar, ha afirmat que no contemplen que hi hagi un confinament com el de la passada primavera, que obligui a traslladar les classes novament als habitatges de cada alumne mitjançant la via telemàtica.
Josep Bargalló, conseller d'Educació
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla