Notícies
Foto: Diputació de Tarragona
31 de juliol del 2020
La Diputació de Tarragona presenta el Pla de Xoc COVID-19 per reactivar l’economia del territori
El projecte de l’ens supramunicipal compta amb un pressupost de 8 milions d’euros, que distribuirà seguint criteris demogràfics, la taxa d’atur o el nombre d’afectats pels ERTO
La Diputació de Tarragona ha oficialitzat i presentat les línies d'ajut del Pla de Xoc desenvolupat per la institució per tal de fer front a la situació econòmica i social que ha provocat la crisi sanitària del coronavirus. El projecte compta amb un total de 8 milions d’euros, que es distribuiran a diferents sectors del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre: 3 milions seran per impulsar l’ocupació i l’emprenedoria, 2 milions per accions de caire educatiu, cultural o esportiu, i 3 milions més per a despeses extraordinàries en matèria de salut pública derivades de la pandèmia. Les sol·licituds es podran presentar des de la seva publicació al Butlletí Oficial de la Província, prevista per a la setmana que ve, i fins al 15 de setembre.

La presidenta de l’ens supramunicipal, Noemí Llauradó ha destacat que “aquests són el resultat de la voluntat i del treball conjunt de tots els grups polítics de la Diputació. La institució està, com sempre, al costat del món local, i ara més que mai, amb aquesta injecció de 8 M€ per a pal·liar despeses derivades de la pandèmia i per impulsar la reactivació econòmica i social de tots els municipis”.

Tots els ajuntaments de la demarcació podran optar als ajuts. La distribució econòmica d’aquests es realitzarà tenint en compte criteris demogràfics, però també d’altres, com la taxa d’atur del sol·licitant o la quantitat d’habitants del municipi que es veuen afectats pels Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO).
Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades