Notícies
Foto: Ajuntament de Creixell
15 de setembre del 2020
Creixell suspèn la Festa Major del Santíssim Sagrament
L'únic acte que manté és l'Ofici Solemne que es durà a terme el diumenge 20 de setembre a l'Església de Sant Jaume
L'Ajuntament de Creixell ha decidit suspendre la Festa Major del Santíssim Sagrament o de la Minerva 2020, que s'havia de celebrar aquest cap de setmana, a causa de l'actual situació sanitària, marcada pels rebrots de coronavirus que s'han registrat en les últimes setmanes.
La regidora responsable de l'àrea, Pili Romero, ha explicat que ha estat molt difícil prendre aquesta decisió però que s'han vist obligats a fer-ho per les circumstàncies actuals, que impedeixen garantir al 100% la seguretat dels assistents als actes que havien de formar part del programa.
Per tant, els nens i nenes de la vila no faran la tradicional processó amb les safates guarnides amb les coques del Pa Beneit pels carrers del nucli històric, des de l'ajuntament fins a l'església.

L'únic acte que es manté és l'Ofici Solemne del Santíssim Sagrament, que es durà a terme el pròxim diumenge 20 de setembre, a les 12h, a l'Església Parroquial de Sant Jaume. Hi participaran el Cor de Veus de Torredembarra format per la soprano Natalia Casasús; el mezzo, David Molina; el tenor, Jordi Voltà; i la barítona i organista, Marina Ciuró.

La missa servirà per acomiadar a Mossèn Joan Brulles, que després de molts anys com a rector de la vila marxa destinat a una nova missió pastoral i eclesiàstica al Marroc, concretament a la ciutat de Rabat.
Social
Et recomanem
Dia Internacional contra la violència envers les dones
25 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Jornada de portes obertes a la Vil·la romana dels Munts
29 de novembre
Més informació a www.mnat.cat