Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
16 de setembre del 2020
Les Activitats del Patrimoni Indià de Torredembarra tenen una molt bona acollida per part dels assistents
Una cinquantena de persones participen en les visites guiades mentre que els concerts superen el centenar d'espectadors, cadascun
La crisi sanitària del coronavirus ha afectat d'una forma considerable a l'agenda d'estiu de tots els municipis del Baix Gaià. En funció de la seva naturalesa, algunes activitats s'han mantingut tot adaptant-se a la nova situació, i unes altres s'han suspès per precaució i seguretat. La Fira d'Indians de Torredembarra és una de les que entren en el darrer grup, si bé aquesta, en realitat s'ha substituït per les Activitats del Patrimoni Indià.

La nova proposta s'ha dut a terme de l'11 al 13 de setembre com a alternativa a la Fira d'Indians, i ha tingut una bona resposta malgrat les limitacions obligades per la Covid-19. Les visites guiades de divendres i dissabte a la tarda, i diumenge al matí, han comptat amb un total de 53 persones. Pel que fa a les actuacions musicals, el concert d'havaneres del grup Xarxa va omplir l'aforament amb 140 persones, mentre que el concert de Vela Llatina va tenir 109 assistents.

Totes aquestes activitats, com també l'exposició de joguines indianes, han estat gratuïtes. L'organització ha estat a càrrec de la regidoria de Turisme de Torredembarra, amb la col·laboració de Patrimoni i la Xarxa de Municipis Indians. Precisament, aquest últim estament ha produït un vídeo promocional sobre la Ruta d'Indians de Torredembarra, que es pot veure al perfil de Youtube del consistori.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The breadwinner"
19 de setembre a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com