Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
16 de setembre del 2020
Els sindicats d’educació denuncien que el curs ha començat amb els claustres incomplets
Asseguren que els substituts del personal que està de baixa per ser vulnerables al coronavirus, no han arribat a temps per l’inici del curs
Els primers dies d’aquest nou curs escolar que acaba d’engegar deixa compta encara amb força qüestions a resoldre i que haurien d’haver estat ja enllestides abans de començar, segons denuncien els sindicats del sector de l’educació. És el cas del personal substitut que ha de cobrir les baixes dels professionals que no poden anar als centres per la seva condició de persones vulnerables al coronavirus.

Així ho explica el president de la Junta de Personal Docent a Tarragona, Juan Carlos Feijoo, qui ha afegit que, a més, encara hi ha molt personal que no ha estat avaluat i que, molt probablement, també haurà de quedar-se a casa pel mateix motiu. És el cas de professores embarassades, que també són un col·lectiu de risc, i que, de moment, han d’anar a treballar.

Aquest és un dels molts aspectes de la tornada a classe que Feijoo ha criticat en una entrevista al programa Carrer Major. Una més, com dèiem, de les reclamacions dels sindicats, i que se suma a la demanda perquè es redueixin les ràtios d’alumnes per classe i, si més no, que es compleixin les que hi ha establertes. Un compliment que no s’està donant, diuen, en molts centres, sobretot a secundària, on hi ha molts més alumnes dels que convindria.
Juan Carlos Feijoo, portaveu d'USTEC a Tarragona i president de la Junta de Personal Docent
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The breadwinner"
19 de setembre a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com