Notícies
30 d'abril del 2015
AA presenta públicament la seva candidatura
L’acte tindrà lloc el diumenge 3 de maig a les 12h al carrer Sant Antoni Abat
AA presentarà públicament aquest diumenge la candidatura amb què concorrerà a les eleccions municipals del proper 24 de maig. Una presentació que “arriba una mica tard” –segons l’alcaldable i actual alcalde, Fèlix Alonso- “per motius laborals”.

Consistirà en un acte d’una hora de durada que donarà el tret de sortida a les 12 del migdia al carrer Sant Antoni Abat. Fèlix Alonso ha avançat que s’ha programat un míting, que anirà acompanyat de pica-pica i música.
L’alcaldable per AA ha explicat que l’acte d’aquest diumenge “dóna continuïtat a quatre anys de molta feina, i marca l’inici d’una nova cursa”.

A Fèlix Alonso l’acompanyen Montse Castellarnau, Marisa Mendez-Vigo, Jaume Sánchez, Michael Andreas, Guillermo Alonso, Francesc Farré, Maria Concepción Garcia-Bragado, Araceli Rilova, Ángel Pérez, i Maria Alonso.

Els suplents són Jose Manuel Ruiz, Lucía Sánchez-Tejerina, Víctor Centelles, Maria Pilar Aguirre, Ana Belén Jiménez, Marta Camps, Jose Luis Pérez de Tudela, Susan Carolyne, Isabel Navarro, i Juan Jose Sirvent.
Fèlix Alonso, alcaldable per AA
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla