24 de novembre del 2020
Alberto Benito completa els 90 minuts en la derrota de l’Albacete contra l’Almeria (1-2)
L’altafullenc encadena la quarta titularitat consecutiva malgrat la desfeta del partit anterior davant el Lugo
El futbolista Alberto Benito s’ha consolidat definitivament en el lateral dret de l’Albacete Balompié d’Aritz López Garai. L’altafullenc, tal com va fer amb el tarragoní Luis Miguel Ramis i el veterà Lucas Álcaraz, ha convençut al nou tècnic de l’equip. Un fet que es demostra després d’haver repetit titularitat per quarta vegada consecutiva en la derrota d’aquest dilluns contra l’Almería.

Malgrat la desfeta a Lugo, on l’equip manxec va caure tot i jugar tota la segona part amb un jugador més, Benito ha estat un dels dos defenses –juntament amb Gorosito, que ha mantingut el seu lloc en l’onze inicial. El jugador d’Altafulla, a més, ha completat els 90 minuts com en els dos partits anteriors. Un cop superats els problemes físics que el van tenir apartat dels terrenys de joc durant un mes, s’ha tornat a erigir en el lateral dret titular per davant del jove Carlos Isaac i de l’experimentat Álvaro Arroyo.

Quant al partit, l’Albacete ha comès dos errors inacceptables contra un equip de la talla de l’Almeria. El conjunt andalús s’ha avançat en el primer temps amb un penal transformat per José Corpas, precedit per una assistència involuntària de Diamanka a Sadiq. Ja en el segon acte, i quan faltaven 12 minuts per al final, els manxecs també han aprofitat una pena màxima per empatar per mitjà d’Álvaro Jiménez. L’alegria els hi ha durat ben poc, perquè cinc minuts després, Jorge Cuenca ha donat la victòria als visitants en una falta lateral.

La derrota, juntament amb la victòria del Sabadell, deixa l’Albacete penúltim amb 10 punts. El pròxim dijous, a partir de les 19h, visita a un Logroñés a l’alça, que acumula cinc victòries seguides, al Nuevo Las Gaunas. Mentre que diumenge rebrà la visita del Tenerife, a les 14h.