30 de maig del 2016
Alberto Benito fa història amb el Reus Deportiu, que ja és equip de Segona Divisió A
L’altafullenc assoleix la major fita de la seva trajectòria professional
El CF Reus d’Alberto Benito ha pujat de categoria després de guanyar l'eliminatòria de campions d'ascens al Ràcing de Santander, i ja és equip de Segona Divisió A. Els ganxets s’han imposat en els dos partits contra els càntabres: en el primer, per un contundent 0-3, i en el de tornada, aquest diumenge a casa, per la mínima (1-0).

El Reus ha continuat amb la bona ratxa del partit d'anada a Santander i ha obert la llauna al minut 8 de partit. David Haro, assistit per Àngel des de l'esquerra, ha fet un golàs davant mateix del porter del Ràcing (1-0), un gol que ampliava l'avantatge del Reus. David Haro ha tornat a marcar abans del descans, però l'àrbitre ha assenyalat fora de joc del jugador del Reus. El mateix li ha passat a Dioni, del Ràcing, que també ha fet un gol en fora de joc al minut 43, que no ha pujat al marcador.

El Reus ha controlat tota la primera part, però també la segona. A la represa, el partit ha sigut molt similar i, tot i que el Ràcing ha intentat empatar el partit, no ho ha aconseguit.
Al final, un 1-0 que, juntament amb el partit d'anada, val un ascens històric a 2A després de 107 anys d’existència de l’entitat roig-i-negre. El president del CF Reus Deportiu, Xavier Llastarri, al costat de l’entrenador Natxo González, es mostrava feliç per la fita aconseguida i certificava també la continuïtat, entre alegria, de Natxo González a la banqueta reusenca.

L’altafullenc Alberto Benito veu complert el seu objectiu de pujar el Reus a la lliga de plata del futbol espanyol, la major fita de la seva trajectòria professional.