Esports
Foto: Ajuntament d'Altafulla
04 d'abril del 2024
Altafulla celebrarà el Dia Mundial de l’Activitat Física aquest dissabte amb un entrenament funcional gratuït
La jornada es durà a terme a la plaça Consulat de Mar en dos torns i es treballarà la coordinació i la força muscular
La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla organitza aquest dissabte 6 d’abril una sessió d’entrenament funcional gratuït per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física. La proposta enguany anirà a càrrec del monitor de ‘Mueve-T Altafulla’, Gerson Garrossa.

El responsable de l’àrea, Àlex Cañas, ha dit en declaracions a aquesta casa, que la voluntat del consistori és “realçar la importància de fer exercici, que és una de les coses que ens ha ensenyat la pandèmia”.

La sessió es durà a terme a la plaça Consulat de Mar, al barri marítim, en dues sessions: de 9.30h a 10.45h, i d’11h a 12.30h. Els participants treballaran la coordinació i la força muscular, entre altres aspectes, a través d’exercicis, que estimularan tot el cos. Cañas anima als veïns i veïnes a participar-hi, i també “a crear un hàbit de practicar esport tot l’any”.

LA CAMPAYA DMAF: ‘MOU-TE, I VIU FELIÇ

Altafulla se suma un any més a la campanya del Dia Mundial de l’Activitat Física, que impulsa el Departament de Presidència i el Departament de Salut de la Generalitat. Enguany, el lema és ‘Mou-te, i viu feliç’, i la finalitat que té és fer visible la importància d’una vida activa per a una bona salut.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) recomana fer almenys 150 minuts d’activitat física i dos dies d’enfortiment muscular a la setmana en persones adultes, mentre que a partir dels 65 anys, també s’hauria de treballar l’equilibri tres dies a la setmana.

En infants i adolescents, s’aconsella acumular 60 minuts al dia d’activitats d’intensitat moderada-vigorosa i potenciar l’exercici físic i l’esport. També es recomana trencar amb el temps assegut, un factor de risc que contribueix a les malalties cròniques.
Àlex Cañas, regidor d'Esports
Àlex Cañas, regidor d'Esports
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla