Esports
Foto: Titan Barber
23 de març del 2023
Altafulla tindrà la seva particular Kings League el 6 d’abril al Joan Pijuan
La iniciativa neix de la voluntat de crear un esdeveniment per al jovent del poble, adaptant-lo al format d’èxit de la competició impulsada per Gerard Piqué
Altafulla comptarà amb la seva Kings League particular en una jornada que se celebrarà el 6 d’abril des de les 9h fins a les 21h a l’Estadi Municipal Joan Pijuan. La Titan League, com així l’han anomenat els seus impulsors, està oberta a tothom, és a dir, poden inscriure’s equips masculins, femenins o mixtes.

Un dels impulsors, Genís Gil, ha explicat en declaracions al Baix Gaià Esports, “que fa temps que pensàvem organitzar un torneig per al jovent del poble”. L’èxit de la Kings League, explica, els ha ajudat a escollir aquest format, ja que és molt popular, precisament, entre els joves.

La competició s’inspira en la idea creada per l’exjugador del Barça, Gerard Piqué, amb la col·laboració d’Ibai Llanos. Aquesta consta de diferents normes alternatives al futbol convencional, i està formada per 12 equips dirigits per creadors de contingut, que compten amb molts exfutbolistes o jugadors de Tercera Divisió o Primera Catalana que continuen en actiu.

La Titan League es disputarà en partits de futbol 7 de 20 minuts, amb normes i cartes de la Kings League com detalla Genís Gil.

La participació és oberta a partir dels 14 anys. El preu de la inscripció és de 10 euros per jugador. L’organització repartirà premis en metàl·lic: 300 euros per al campió, 200 euros per al subcampió, i 100 euros per al tercer classificat. L’import podrà variar en funció del nombre d’inscrits. També hi haurà servei de bar i de tallar el cabell, sorteigs, i altres sorpreses.

Les inscripcions es poden fer a la Titan Barber, al carrer Cantó de la Vila número 1, o a través del watshapp 606 04 52 87. La data límit és el divendres 31 de març.
Genís Gil, impulsor de la Titan League d'Altafulla
Genís Gil, impulsor de la Titan League d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla