Esports
Foto: FIP
04 d'abril del 2024
Anna Ortiz cau en els vuitens de final del torneig de Puerto Cabello del Premier Pàdel de la FIP
L’altafullenca i Candela Lucendo cedeixen contra Alejandra Salazar i Tamara Icardo, que es troben en el TOP-10 del rànquing internacional
La palista Anna Ortiz ha estat recentment a Veneçuela per disputar el P2 Premier Pàdel Puerto Cabello, una competició organitzada per la Federació Internacional de Pàdel (FIP), entre el 23 i el 31 de març. L’altafullenca ha fet tàndem amb Candela Lucendo, i totes dues han arribat fins als vuitens de final.

El botxí d’Ortiz i Lucendo ha sigut la parella formada per dues de les millors palistes del món, les espanyoles Alejandra Salazar i Tamara Icardo, setena i desena classificada del rànquing respectivament. En cap moment els han donat opció i les han eliminades amb un 6-0 i un 6-1.

Prèviament, l’altafullenca i la seva companya havien superat en tres sets a una altra parella de compatriotes, la formada per Lucía Peralta i Núria Vivancos. Després de vèncer en el primer set per 6-2, han vist com les seves rivals han igualat el partit amb un 3-6. La reacció ha estat a l’alçada, i s’han tornat a imposar per un 6-2, que ha segellat l’accés als vuitens.

El resultat al país sud-americà fa que Ortiz pugi quinze posicions en el rànquing internacional, i arribi a la posició 126 amb 106 punts; una posició que aspira a millorar al Cairo (Egipte) en un la novena prova d’un altre circuit de la federació internacional, el CUPRA FIP Tour.

La competició es disputa entre el 2 i el 6 d’abril. L’altafullenca debuta aquest dijous, amb Eugenia Guimet de parella, contra la portuguesa Gabriela Andrade i l’egípcia Mayar Tawfik.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla