05 de setembre del 2018
Anna Ortiz posa punt final a la seva participació en el Circuit Warriors Tour 2018 amb el Màster del torneig
L’altafullenca s’acomiada amb el títol de campiona del circuit i una experiència inoblidable després de jugar contra algunes de les millores tenistes de l’estat
Anna Ortiz ha finalitzat la seva aventura en el Circuit Warriors Tour 2018 amb el Màster que s’ha disputat a Villena (Alacant) a les instal•lacions del Club Juan Carlos Ferrero-Equelite.

L’altafullenca, que arribava com a primera cap de sèrie de la competició, no va poder superar la fase de grups. En el primer partit que es va jugar dijous, va perdre contra María García per 3 a 6 i 3 a 6. Això l’obligava a guanyar els dos partits de la jornada de divendres. Malauradament, també va caure en el segon contra Elena López per 3 a 6 i 6 a 7, que precisament va ser la guanyadora del torneig.

Ja sense opcions de classificar-se per a les semifinals, va perdre contra Daniela Lozano en un partit que es va decidir en el tercer set per un igualat 6 a 7.

Tot i els mals resultats, la tenista del Club Tennis Tarragona s'ha mostrat contenta per com a jugar en el torneig i per haver gaudir d'aquesta experiència.

D’aquesta manera, Anna Ortiz s’acomiada d’una competició especial en la qual es va proclamar campiona del Circuit després d’aconseguir dos subcampionats i disputar tres semifinals. En l’aspecte personal, el torneig li ha permès créixer i enfrontar-se a algunes de les millors tenistes de l’estat.