17 d'octubre del 2023
Cara i creu pel Catllar Atlètic i la Pobla de Montornès en l’inici de Segona Catalana
Els catllarencs s’imposen al Vila-seca (6-1) i els poblencs cauen sense porter d’ofici contra el Platense Calafell-Cunit (3-1)
La competició per fi ha començat a Segona Catalana, i en el Grup 11 ho ha fet amb la victòria del CFS El Catllar Atlètic i la derrota del CFS La Pobla de Montornès. Els catllarencs s’han imposat al Vila-seca FS per 6-1, i els poblencs han cedit a la pista del Platense Calafell-Cunit ‘B’ per 3-1.

SEGONA PART DECISIVA DEL CATLLAR

El Catllar s’ha desfet sense problemes del Vila-seca gràcies a un segon temps en què ha sigut molt efectiu en les dues àrees. En la pròpia ha deixat la porteria a zero, i en la del rival ha anotat tres gols per mitjà de Marc Bolos (27’), Àlex Castro (32’) i Víctor Cañón (39’). Els dos equips havien arribat al descans amb un 3-1. Cañón (2’) i Ayoub El Hajjioui (6’) havien fet el 2-0, Ismael Fernánedz (10’) havia descomptat pels visitants, i El Hajjioui (16’) havia tornat a doblar l’avantatge dels locals.

El tècnic del Catllar, Alfredo Polo, ha assegurat que “el partit ha sigut més igualat d’allò que convida a pensar el marcador”, i que l’han guanyat gràcies al treball col·lectiu.

LA POBLA CEDEIX SENSE PORTER D’OFICI

Jugar sense un porter d’ofici és molt complicat, i condiciona qualsevol partit. La Pobla de Montornès en cap cas pretén excusar la derrota davant el Platense Calafell-Cunit ‘B’ amb aquesta circumstància, però és una realitat. Probablement, li han faltat més coses per evitar un 2-0 de partida, o per remuntar després que David López (22’) fes el 2-1. El tercer gol dels locals en el 29’ ha enterrat les opcions de puntuar.

El Catllar arranca com a líder, i la Pobla com a penúltima classificada. En la següent jornada, els verds descansen mentre que els poblencs s’estrenen a casa amb la visita del Vila-seca FS. Serà el diumenge, a partir de les 18.30h.