04 de juny del 2024
Cara i creu per a la Riera i el Creixell en el final de la Lliga Femení 7 TGN
Les rierenques celebren la tercera plaça davant Tàrraco ‘B’ (0-2), mentre que les creixellenques cedeixen contra l’Espluga (2-0)
Punt fina a la temporada 2023-24 per al CF La Riera i la UE Creixell en la Lliga Femení 7 TGN. Ambdós conjunts han tingut un final de campionat ben diferent, per la inèrcia de les últimes jornades i el resultat en el darrer partit disputat aquest cap de setmana. Cara i creu, respectivament.

El conjunt rierenc, que la jornada anterior ja havia assegurat la tercera posició, va vèncer el FC Tàrraco ‘B’ amb un 0-2. La belga Marie Van Puymbroeck (34’) i la salomonenca Alba Mesas (38’) han anotat els dos únics gols del partit abans del descans. La segona part ha sigut un tràmit.

D’aquesta manera, l’equip de Josevi Garcia clou amb èxit la temporada del debut en la competició; debut com a equip, perquè a escala individual la majoria de futbolistes ja tenien experiència, i fins i tot algunes havien jugat juntes al Torredembarra i el Creixell. Al final, terceres amb 71 punts després de sumar vint-i-tres victòries, dos empats i cinc derrotes amb 143 gols a favor i 52 en contra.

DERROTA I MIRANT JA A LA PRETEMPORADA

La UE Creixell ha sigut la creu en l’última jornada pel que fa al futbol del Baix Gaià femení. Ha cedit en la visita a la UE L’Espluga de Francolí, un rival directe en la zona baixa de la classificació, amb un resultat de 2-0. “Hem jugat molt bé, segurament el millor partit del curs”, ha dit el tècnic Enric Carrera.

Les d’Enric Carrera han encaixat el primer gol de Laia Milla (25’) en l’equador del primer temps, però han tingut opcions de puntuar pràcticament fins al final del partit. Aquestes s’han difuminat quan Nadia Vieco (76’) ha anotat el segon de les de la Conca de Barberà quan restaven quatre minuts per arribar als 80 reglamentaris.

Les creixellenques acaben com al fanalet vermell del grup perquè el Tàrraco ‘C’ sí que ha estat capaç de guanyar i les ha passat per davant. Han sumat un total de 16 punts amb cinc victòries, dos empats i vint-i-tres derrotes, amb 23 gols a favor i 37 en contra.

Enguany, ha sigut un curs de transició per a les roig-i-negre, ja que el passat estiu van haver-hi força canvis al planter, i també a la banqueta. Ja des de fa setmanes, Carrera reconeixia que posaven el focus en el següent exercici amb l’objectiu de fer un pas endavant i lluitar per estar més amunt en la classificació.