Esports
Foto: CB Altafulla - BBG
15 de març del 2024
CB Altafulla - BBG Sub21 – Bàsquet Rocabruna Sub21: constatar el favoritisme des del primer dia
Els de Dani Ponce han sigut els més regulars de la primera fase en comparació amb els dos rivals contra els quals jugarà a partir d’ara
El Sub21 masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià arranca la segona fase de la Segona Territorial amb el duel d’aquest dissabte, a les 17.30h al Pavelló d’Altafulla, contra el Bàsquet Rocabruna. Serà el primer dels quatre partits que disputarà, ja que la divisió només compta amb tres equips d’aquesta categoria, que són els que s’enfronten a partir d’ara.

Els altafullencs van fer cinquens en el Grup 1 amb un rècord de 8 victòries i 8 derrotes, un fet a destacar si tenim en compte que es tracta d’un equip força jove en comparació amb la resta de conjunts de la categoria, ja amateurs. Ara, però, pretenen fer una bona segona fase, aprofitant la possibilitat de jugar contra els seus iguals.

L’equip de Dani Ponce és favorit en aquesta mini competició. No debades, aquest dissabte s’enfronta al cuer del Grup 2 amb 3 victòries i 13 derrotes. Mentre que l’equip restant és el Bàsquet l’Arboç, que ve de ser penúltim en el Grup 3 amb 2 victòries i 14 derrotes. Dit això, tant els de les Borges del Camp com els del Baix Penedès també intentaran millorar el seu rendiment contra els rivals de la mateixa categoria.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla