Esports
Foto: Altafulla Ràdio
02 de febrer del 2024
CE Altafulla – CF Icomar: punt final a la primera volta
Les abelles reben a un rival, que no té res a veure amb el de les últimes temporades i que es troba en la part baixa de la taula
El CE Altafulla tanca la primera volta de la Lliga Femení 7 TGN amb la visita del CF Icomar en el partit que es disputa aquest diumenge, a les 16.30h, a l’Estadi Municipal Joan Pijuan. A priori, un partit propici per recuperar-se de la dura derrota davant la Floresta, i marcar l’inici d’una bona ratxa de resultat, com ha explicat el tècnic Joserra Márquez. Anuncia que tornaran a comptar amb diverses jugadores del Cadet.

L’ensopegada del passat diumenge va comportar que les abelles s’hagin distanciat a 7 punts de la primera plaça, mentre que la Riera i el Constantí també han agafat una mica més d’avantatge. Les diferències s’han de tornar a reduir durant l’inici de la segona volta, i per això és fonamental tirar endavant partits com aquest. Márquez té clar que el repte de cara a la segona volta és “competir millor davant els rivals directes”, aprofitant que tots han de visitar el Joan Pijuan.

Cal recordar, que l’Icomar d’enguany no té res a veure amb el de les últimes temporades, que era un dels favorits al títol. El bloc habitual dirigit per Eloi Gili ha fet el salt al Futbol 11, i actualment ocupa la segona posició, sent un candidat a l’ascens. Amb tot, l’equip de Futbol 7 serveix com a oportunitat de desenvolupament. En el seu primer any, marxa com a dotzè classificat amb 10 punts.
Joserra Márquez, entrenador del CE Altafulla
Joserra Márquez, entrenador del CE Altafulla
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla