Esports
Foto: Altafulla Ràdio
16 de febrer del 2024
CE Altafulla – UE L’Espluga de Francolí: la segona volta comença al Joan Pijuan
Les abelles continuen amb baixes destacades i han de tornar a comptar amb algunes cadets per fer front a un equip de la zona mitjana-baixa
El CE Altafulla inicia la segona volta de la Lliga Femení 7 TGN amb la visita d’aquest diumenge, a partir de les 17.30h, de la UE L’Espluga de Francolí en el marc de la J16. Les altafullenques busquen el segon triomf consecutiu tres mesos i escaig després, contra un rival situat a la zona mitjana-baixa de la classificació.

La darrera victòria davant l’Icomar (3-2) va deixar molts dubtes, si bé la llista d’absències era notable. Quinze dies després, amb l’aturada pel Carnaval entremig, les abelles encara tenen força baixes, i això obliga al cos tècnic a tornar a convocar diverses jugadores del Cadet.

L’entrenador Joserra Márquez ha reconegut que “no arribem al mateix nivell que a la primera jornada” i que “no l’afrontem com ens agradaria”. Tot, tenint en compte que l’objectiu és guanyar tots els partits fins a arribar a la recta final de la segona volta en què s’enfrontaran a la Floresta, la Riera, i el Constantí.

Per la seva part, les de la Conca de Barberà ocupen la desena plaça amb 16 punts. En el darrer partit van caure contra el Creixell per 4-3. L’expulsió de Laia Milla, que es perdrà el partit, va permetre que les del Baix Gaià remuntessin un 0-3. Prèviament, havien guanyat per la mínima a la Selva del Camp.
Joserra Márquez, entrenador del CE Altafulla
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla