Esports
Foto: CEVOL Torredembarra
19 d'abril del 2024
CEVOL Torredembarra – CV Monjos: duel directe amb l’opció d’encarrilar la permanència
L’equip d’Òscar Aliseda s’enfronta al tercer classificat amb la consigna de vèncer i ampliar la renda amb la zona de descens
El CEVOL Torredembarra rep aquest diumenge, a les 10h, al CV Monjos en el partit corresponent a la J10 de la fase de permanència a la Primera Catalana femenina. Es tracta d’un dels millors partits del cap de setmana, ja que s’enfronten el quart i el tercer classificat, respectivament, separats per tres punts. El tècnic, Òscar Aliseda, assegura que "no és un partit vital, però sí que pot ser important en cas de victòria".

Per tant, les del Baix Gaià tenen l’oportunitat d’empatar a 19 unitats amb el seu contrincant. Ara bé, el més important és guanyar i agafar distància amb la zona de descens. La diferència és de cinc punts respecte a l’AVA Ametlla ‘Groc’, i ampliar-la dos o tres més suposaria fer un pas important de cara a assolir l’objectiu de la continuïtat a la categoria.

Les torrenques vénen de caure fa quinze dies davant el líder, el CV Esplugues ‘B’ (3-0), mentre que les de l’Alt Penedès van tenir dificultats per superar al penúltim classificat, el Vòlei Manresa (3-2). En el global de la segona fase, sumen set victòries i dues derrotes. En el seu cas, tenen la permanència més encarrilada.
Òscar Aliseda, entrenador del CEVOL Torredembarra
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla