Esports
Foto: Ajuntament de la Pobla de Montornès
01 de març del 2024
CFS La Pobla de Montornès – CFS El Catllar Atlètic: derbi que pot ser decisiu en les aspiracions d’ascens
Els poblencs necessiten guanyar per seguir en la lluita, mentre que els catllarencs buscaran descartar un rival directe i seguir a prop del Vila-seca
El cap de setmana pel que fa a les competicions de futbol sala ve marcat pel derbi del Baix Gaià entre el CFS La Pobla de Montornès i el CFS El Catllar Atlètic en la J14 del Grup 11 de Segona Catalana. I és que es tracta d’un duel directe en la lluita per l’ascens, en què els visitants parteixen com a favorits, però no per massa.

Els verds van perdre el lideratge la setmana passada en detriment del FS Vila-seca, que va golejar a la Pobla, i que suma dos punts més. Això sí, els d’Alfredo Polo tenen un partit menys i continuen depenent de si mateixos per quedar primers i pujar directes. En declaracions al BG Esports, el tècnic ha assegurat que arriben bé a un partit “en què guanyarà qui menys errades faci”.

Per la seva part, els locals saben que és l’última opció que els queda per seguir vius en la lluita per l’ascens, com ha reconegut el capità David Berber. La diferència està en acabar la jornada a nou o tres punts de la segona plaça que ocupa el Catllar i que permet jugar la fase d’ascens.

La derrota davant els vila-secans va suposar un pas enrere, però en cap cas definitiu per descartar els d’Antonio Gallo. Insistim, tot dependrà d’allò que passi aquest diumenge, a partir de les 19h, al Pavelló de la Pobla de Montornès.
Alfredo Polo, entrenador del Catllar
David Berber, jugador de la Pobla de Montornès
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla