Esports
Foto: CEVOL Torredembarra (Arxiu)
01 de març del 2024
CV Supertite València – CEVOL Torredembarra: jornada important en la lluita per l’ascens
Els torrencs busquen el tercer triomf seguit per treure rèdit del duel directe entre els dos equips que té per davant, l’Elx i el Vinaròs
El CEVOL Torredembarra es desplaça una vegada més a terres valencianes per veure’s les cares amb el CV Supertite València, aquest dissabte a partir de les 19h. Els torrencs busquen la tercera victòria seguida davant l’avant-penúltim classificat per intentar treure rèdit del duel directe entre els dos equips que té per davant, l’Elx i el Vinaròs.

L’equip d’Iñaki Bescós ve d’aconseguir una victòria còmoda, però important pel que fa al grup, davant el penúltim, el Miguelturra (3-0). El vestidor va recuperar les bones sensacions, que li havien mancat en els compromisos anteriors, i ara té el repte de mantenir-les en el tram decisiu de la temporada.

L’entrenador de la Torre assegura que els espera un partit més difícil del que sembla per la posició del rival, que compten amb un jugador que és capaç de marcar diferències.

Per la seva part, els locals intentaran protagonitzar la sorpresa. Recursos tenen, com ha avançat Bescós. Són desens amb 14 punts, i vénen de competir bé davant el Vinaròs (3-1), tot i la derrota. Els següents tres classificats els té a poca distància, i el repte és escalar posicions en les següents jornades.

DUEL DIRECTE PER AL FEMENÍ

El primer equip femení visita al CV AA Llars Mundet en un duel directe en la zona alta del grup de permanència, corresponent a la cinquena jornada. Les torrenques, líders amb 9 punts, s’enfronten al tercer classificat, que només té una unitat menys. Per tant, un altre d’aquells partits, que han de marcar si les d’Òscar Aliseda podran afrontar amb tranquil·litat la segona volta.

Iñaki Bescós, entrenador del Torredembarra
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla