21 d'octubre del 2024
Desfeta del CEVOL Torredembarra a la pista de l’Aula (3-0)
Els d’Iñaki Bescós no han tingut opcions en cap set en un partit que era propici per, com a mínim, competir-lo millor
El CEVOL Torredembarra ha patit una dura derrota a la pista de l’Aula, a Sarrià – Sant Gervasi, amb un resultat de 3-0 en la J3 del Grup B de la Primera Nacional Masculina. Ensopegada dura, diem, tant pel marcador com pel rival que tenia davant, ja que a priori era un partit per competir-lo millor del que ho ha fet.

Els del Baix Gaià no han tingut pràcticament opcions en els tres sets disputats. En el primer han perdut per 25-20, en el segon per 25-19, i en el tercer novament per 25-20. En general, podem dir que han fet un pas enrere després de la victòria de la setmana passada.

El tècnic de la Torre, Iñaki Bescós, ha reconegut que “ens ha faltat rendeiment per tot arreu”, destacant la irregularitat i la manca de criteri en els moments decisius de cada set. Tot plegat, apunta, és fruit de la manca d’experiència i de cohesió de l’equip, dues coses que espera anar millorant a mesura que avanci la competició.

La derrota deixa al CEVOL 8è amb 3 punts, abans de rebre el dissabte vinent, a les 19.30h, al H2O CEV L’Hospitalet al Pavelló Sant Jordi. Duel exigent, ja que els visitarà el 3r classificat, tot i que alhora serà una bona oportunitat per empatar-lo a punts.