11 d'octubre del 2021
Desfeta del femení de l’Altafulla davant la Selva del Camp (2-7)
Tot i les baixes, les abelles cedeixen davant un rival més intens i encertat en el plantejament del partit
El primer equip femení del CE Altafulla ha consumat aquest diumenge la primera derrota de la temporada davant la Selva del Camp en el partit corresponent a la segona jornada de la Lliga Femení 7 TGN. Les altafullenques han cedit per un contundent 2-7 en un partit marcat per les baixes, i sobretot, les concessions defensives.

L’entrenador de l’Altafulla, Marc Pérez, ha assumit la responsabilitat del resultat. Si bé ha reconegut que l’equip ha pagat massa car alguns errors individuals, i la manca d’encert de cara a porteria, també ha assegurat que el plantejament que tenien previst no s’ha dut a terme.

I és que la Selva del Camp ha tingut moltes facilitats per arribar a la porteria d’Elsa Gutiérrez a través del joc directe. Tot i això, l’Altafulla ha aguantat el 0-0, i s’ha refet generant ocasions de perill, també sense èxit. El partit, però, s’ha començat a decantar a favor de les visitants en els dos darrers minuts del primer temps amb els gols de Marlene Benito i Natalia Galindo.

En l’inici del segon temps, les visitants han tornat a colpejar. Les abelles han respost amb un lliure directe d’Aida Guerra, contrarestat ràpidament per un altre gol de falta, de llarga distància, de Celia Ortega. Guerra ha respost 8 minuts després amb el 2-4, però la Selva novament ha marcat en la jugada següent. I aquí s’ha acabat el partit, amb un Altafulla que, tot i no rendir-se, ha vist com el major encert de les visitants ha propiciat el 2-7 final.

Les groc-i-negre intentaran refer-se d’aquest dur resultat el pròxim diumenge, a les 12h, al camp del Mont-roig. Hi arribaran sent 11es amb 3 punts de 6 possibles.