07 d'octubre del 2019
Diumenge gloriós per a la Riera i el Torredembarra
Els rierencs estrenen el seu caseller de victòries davant l’Atlètic Campclar (1-0) i la Torre es retroba amb el triomf a costa del Racing Bonavista (2-1)
La jornada dominical del Grup 3 de Tercera Catalana ens ha deixat dues notícies positives quant als representants del Baix Gaià perquè la Riera ha aconseguit la primera victòria de la temporada, mentre que el Torredembarra, que ja havia inaugurat el seu caseller de victòries, s’ha estrenat davant la seva afició.

El conjunt rierenc no podia deixar passar l’oportunitat de guanyar davant un rival directe en la zona baixa de la classificació, l’Atlètic Campclar. El partit, això sí, ha estat molt igualat. Després d’acabar la primera part amb un resultat de 0 a 0, la segona ha començat de la pitjor manera possible, amb l’expulsió de Jaume Recasens per doble amonestació.

L’equip d’Iñaki Pérez i Albert Jansà ha hagut de doblar esforços amb inferioritat numèrica, una tasca més senzilla després d’avançar-se amb el gol de Jonathan Bentancur en el 58’, que posteriorment s’ha convertit en el gol de la victòria. Pérez ha destacat el treball defensiu de l’equip, sobretot en el segon temps.

Per la seva part, la Torre també tenia un compromís propici per retrobar-se amb el triomf davant el Racing Bonavista, tot i que no ha estat gens senzill. Henry Esteban ha avançat el conjunt de Sergio Andrés en el minut 7, però els de Ponent han igualat el marcador en el 14’ amb la diana de David Martínez.

L’expulsió del visitant Josep Palau López en el 74’ ha estat clau, perquè els blanc-i-blaus han aprofitat la superioritat numèrica en els últims minuts per deixar els 3 punts a casa. Guillermo Montserrat ha estat l’encarregat de marcar el 2 a 1, amb el seu tercer gol de la temporada, en el 84’. Gerard Marsal, capità de la Torre, ha reconegut que és una victòria important que reforça el joc i les sensacions que està oferint l’equip en aquest inici de lliga.

Els triomfs situen el Torredembarra 10è amb 6 punts i a la Riera 14a amb 4. La victòria del Sant Jaume davant l’Alcover i l’empat del Constantí contra el Segur fan que la jornada no hagi estat del tot positiva, tot i que guanyar era la missió principal dels dos conjunts del Baix Gaià de cara a revertir la seva situació a la classificació.