Esports
19 de novembre del 2014
Doha s’imposa a Barcelona per acollir el Mundial d'Atletisme del 2019
Des d’Altafulla reconeixen que albergar un esdeveniment d’aquestes característiques hagués estat molt positiu en el foment de l’esport al territori
La Federació Internacional d’Atletisme (IAAF) ha escollit aquest dimarts al migdia la capital del Qatar, Doha, com a seu dels Mundials d'Atletisme del 2019. El veredicte s'ha donat a conèixer quan passaven pocs minuts de les 3 de la tarda, i amb un retard de més de dues hores, després de la presentació de les tres candidatures al llarg del matí a Montecarlo.

Doha s'enfrontava a la fase final amb les ciutats de Barcelona i Eugene, a Oregon (Estats Units). La capacitat organitzativa i el llegat dels Jocs Olímpics del 1992 eren dos dels punts forts de la proposta de la capital catalana, però no han estat suficients. Des de l’Ajuntament d’Altafulla, el regidor d’Esport, Guillermo Alonso, ha reconegut que albergar un esdeveniment d’aquestes característiques hagués estat molt positiu en el foment de l’esport al territori.

Els ponents de Barcelona han estat la torrenca Berta Castells, José María Odriozola, Noel del Cerro, Maite Fandos, Josep Miquel Piqué, Ivan Tibau, Miguel Cardenal i Xavier Trias.
Els Mundials d'Atletisme estan considerats el tercer esdeveniment esportiu més important del món després dels Jocs Olímpics i del Mundial de Futbol.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla