28 de novembre del 2023
Dolorosa derrota del Futsal Torredembarra davant l’Esparraguera (3-6)
Els torrencs cedeixen davant el rival més directe que tenen per la permanència, i són el nou fanalet vermell del grup
El Futsal Torredembarra ha tocat fons, i és el nou cuer del Grup 2 de la Tercera Divisió Nacional. L’equip del Baix Gaià ha perdut el duel directe davant el CFS Esparraguera per un resultat de 3-6, deixant escapar la millor oportunitat que ha tingut fins ara per assolir la primera victòria del curs.

Els torrencs tenien moltes esperances en celebrar el primer triomf, però han desaparegut en 11 minuts amb el 0-3 que ha establert el conjunt del Barcelonès. Ismael Castillo (16’) ha retallat distàncies, però Alejandro Danoz (19’) ha tornat a colpejar pels visitants abans del descans.

A la represa, Aitor Turegano (27’) ha fet el 2-4, però igual que en el primer temps, l’Esparraguera ha respost ràpidament, i en tres minuts ha enterrat les opcions dels locals. En els darrers segons encara ha tingut temps per a fer dos gols més.

La derrota, com dèiem, deixa la Torre com a nou fanalet vermell del grup i la dinàmica ja és de nou derrotes seguides i un únic punt en el caseller, quedant-se a vuit de la permanència. El dissabte, a les 19h, visita a un rival implicat en la lluita per mantenir la categoria, la SD Espanyol.