21 d'octubre del 2024
Dos partits en menys de 24 hores, massa exigència per al CB Altafulla – BBG
Les de Jordi Crespo han cedit divendres davant el CB Valls (34-55) i dissabte contra l’AB Cunit (38-31)
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha perdut aquest dissabte a la pista de l’AB Cunit per un ajustat 38-31 en el marc de la J4 de la primera fase del Grup 1 de la Segona Territorial femenina. Les groc-i-negre han pagat l’esforç de divendres contra el CB Valls en un compromís, corresponent a l’anterior jornada, que també va saldar amb una derrota per 34-55.

UN TERCER QUART DECISIU A CUNIT

En el segon dels dos partits que les altafullenques han disputat entre divendres i dissabte, les coses han estat força igualades. Després de cedir per 13-12 en el primer quart, han capgirat la situació en el següent període amb un 2-7, que els ha donat un mínim avantatge.

L’han perdut, però, després del descans amb un 2-10. En els últims 10 minuts havien de remuntar quatre punts de diferència, i no ho han pogut fer cedint per 13-10. El tècnic, Jordi Crespo, reconeix que l’equip ha donat la seva pitjor cara en un partit amb condicionats com l’esforç físic i mental del dia anterior o la nòmina de baixes.

DESFETA EN EL DARRER PERÍODE CONTRA EL VALLS

El duel de divendres també havia sigut molt igualat, excepte en el darrer quart en el qual les Crespo van estar molt lluny del seu rendiment amb un 2-13. El cert, però, és que van anar a remolc de les visitants durant els 40 minuts. En el primer quart van cedir per 11-12, i en el segon ho van fer per 9-12. Només s’havien de remuntar quatre punts, però després del descans, les de la capital de l’Alt Camp inclús van augmentar la diferència amb un 12-18.

El desenllaç ja l’hem explicat, però amb tot, “fem un partit per sentir-nos orgulloses”, reconeix Crespo, qui ha reconegut que han pagat l’esforç físic en els darrers 10 minuts.

Després d’aquests dos partits, el CB Altafulla és 5è amb 5 punts. El diumenge vinent, a les 11.15h, rebrà el 3è classificat, el CB Alcover, amb el repte de tornar al camí dels bons resultats.