Esports
Foto: Club Tri Nat
25 d'abril del 2023
El 5è Campus Trinat Experience arriba a Altafulla aquest divendres
La proposta s’allargarà fins al dimarts 2 de maig, i està dirigida a practicants del triatló i aquells que es vulguin iniciar-hi
Altafulla serà la seu del 5è Campus Trinat Experience entre el divendres 28 d’abril i el dimarts 2 de maig. La cita, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla i els Castellers d’Altafulla, ofereix cinc dies d’activitats esportives i culturals amb el triatló com a eix central.

El regidor d’Esport i Turisme, Jaume Sánchez, ha dit que la proposta s’emmarca dins de l’aposta de l’àrea que dirigeix pel turisme esportiu a la vila. En aquest sentit, ha destacat que esdeveniments com aquests poden ser susceptibles de donar a conèixer Altafulla com un lloc amb capacitat per organitzar activitats similars.

Els 18 participants faran entrenaments de triatló, una ruta cicloturista per conèixer la província de Tarragona, una travessa nedant, un aquatló, un triatló, i diverses activitats a la naturalesa. Com ha dit Sánchez, el dimarts 2 de maig, a les 15h, hi haurà una recepció al consistori per fer balanç i acomiadar-los juntament amb els responsables del Club Tri Nat.

El 5è Campus Trinat Experience està dirigit tant a esportistes que practiquen el triatló com a persones que “vulguin gaudir al màxim d’una experiència diferent”, com asseguren des del Club Trinat. Per aquest motiu, els que s’iniciïn tenen l’opció d’escollir sessions d’entrenament més suaus.

Un altre aspecte destacat és que, seguint el tarannà d’edicions anteriors, es retrà homenatge a grans esportistes de la zona. En el cas d’Altafulla, l’organització ha confirmat que els protagonistes seran l’atleta Marta Camps, flamant campiona del món Màster en els 800 i els 1.500 metres, i el triatleta de Tarragona, Rubén Otero. Així ho ha explicat el president del Club Tri Nat, Raúl Pérez, en una entrevista al Baix Gaià Esports.

L’altre punt a tenir en compte és que part de les inscripcions serà donada a una entitat mediambiental local.
Jaume Sánchez, regidor de Turisme i Esport
Jaume Sánchez, regidor de Turisme i Esport
Raúl Pérez, president del Club Tri Nat
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla