21 d'octubre del 2024
El Athmani sentència el CE Altafulla en el temps afegit (3-2)
Els de Jordi Mercadé cauen al camp del San Salvador tot i empatar en dues ocasions
El CE Altafulla ha perdut aquest dissabte al camp de la UD San Salvador per 3-2 en el partit corresponent a la J5 del Grup 16 de Tercera Catalana, sumant així la segona derrota de la temporada. Després d’igualar dos marcadors en contra, ha encaixat el gol definitiu en els darrers minuts del temps afegit.

L’entrenador Jordi Mercadé parla de les dificultats que s’han trobat en un dels camps més complicats del grup. Lamenta la manca d’encert “en una bona primera part”, en la qual s’han pogut avançar en el marcador.

La primera part ha acabat amb un empat sense gols. Tot el contrari que l’inici de la segona, en el qual els locals s’han avançat per mitjà d’Adrián Gil (54’), i els altafullencs han respost de la mà d’Aaron Doblado (59’). La igualada ha durat només cinc minuts, el temps que ha trigat l’artiller més efectiu dels tarragonins, Ibrahim El Athmani (64’), en fer el 2-1.

Els groc-i-negre han persistit per empatar, i finalment ho han aconseguit amb el gol de poblenc Eloi Rovira (90’). Semblava que els dos equips s’haurien de conformar a repartir-se els punts, però El Athmani ha tornat a superar a Iñaki Lamy en un contraatac letal en la darrera acció del partit.

L’Altafulla acaba la jornada 7è classificat amb 9 punts, a sis de la primera plaça, que ocupa un Montblanc que ho ha guanyat tot. El dissabte vinent, a les 17h, rebrà el cuer, el Tarragona FC, per intentar recuperar-se al costat de la seva gent.