25 d'abril del 2023
El Benjamí ‘A’ del CE Altafulla es proclama campió de lliga i nou equip de Primera Divisió
L’equip de José Luis Martín i Aleix Roberto s’imposa al Roda de Berà en el duel decisiu pel títol
El Benjamí ‘A’ del CE Altafulla s’ha proclamat campió de lliga del Grup 19 de Segona Divisió i, per tant, nou equip de Primera. Els altafullencs han assegurat el títol i l’ascens amb dues jornades d’antelació, i ho han fet amb una victòria contra el rival més directe, l’Atlètic Roda de Berà, per 3-5.

L’equip de José Luis Martín i Aleix Roberto ha hagut de remuntar el gol inicial dels rodencs, obra d’Eric Jordán. La clau ha estat la resposta immediata amb les dues dianes de Pau Valverde, i també el gol d’Eric Sancez cinc minuts després que Jordán fes el 2-2.

Els gols de Ton Pinós i Valentina Garcia en la recta final del tercer quart, han encarrilat el triomf i la lluita per la lliga. Roger Carranza ha donat emoció a l’últim quart d’hora, tot que els altafullencs han estat capaços de defensar la renda de dos gols.

El títol de lliga del Benjamí ‘A’ s’afegeix al que va aconseguir l’Infantil ‘A’ a principis de mes. Alguns dels seus membres poden presumir, a més, de ser tricampions pels dos títols que van aconseguir amb el Pre-benjamí ‘A’ de forma consecutiva el 2021 i el 2022.

Els groc-i-negre ara intentaran acabar el campionat amb el ple de victòries. Acumulen 22 triomfs en el mateix nombre de partits, quan només resten dues jornades. En la primera d’elles reben al Torredembarra ‘B’ (dissabte, 10h) i en la segona visitaran al Base Pallaresos ‘C’.