04 de maig del 2021
El Benjamí del CE Altafulla empata davant l’Escola de Valls i perd la 1a plaça (1-1)
L’Aleví ‘A’ goleja al Base Pallaresos, i el Prebenjamí ‘A’ guanya al camp del líder i presenta la candidatura al podi de la classificació
El Benjamí del CE Altafulla ha empatat a un gol davant l’Escola de Valls en el duel directe pel campionat i l’ascens a Primera en el Grup 22 de Segona Divisió. Eder Marín ha posat als altafullencs per davant en el minut 14, però el vallenc Marc Pérez ha fet l’empat 10 minuts més tard.

L’empat fa que l’equip de José Luis Martín i Arnau Díaz cedeixi la 1a plaça al Morell, que té 2 punts més, abans de visitar a l’altre gran candidat, el Vendrell, aquest diumenge.

Per la seva part, l’Aleví ‘A’ ha aconseguit la segona victòria seguida en vèncer el Base Pallaresos per 15-2 amb 4 gols d’Enric Crespo, 3 de Víctor Navarro i Albert Puig, 2 de Zayd El Mouden i 1 de Nicolás Martín, Marc Blasco i Biel Adell. El triomf situa l’equip dirigit per Francesc Julià i Chus Martín a la zona mitjana de la classificació amb 6 punts, a l’espera que els cinc equips que té per davant descansin les dues jornades que els hi corresponen.

Quant al Prebenjamí ‘A’, ha guanyat al líder, el Vendrell, per 1-2 amb els gols d’Eneko Chavarri i Pau Valverde, que ha desfet l’empat assolit prèviament pels locals. Els de Toni Rodríguez fan un salt fins a la zona mitjana de la taula amb 10 punts, i es queden a 5 de la primera plaça amb tres partits menys. Per tant, són clars candidats al podi.