Esports
Foto: Bike Park Costa Daurada
05 d'abril del 2024
El Bike Park Costa Daurada de Torredembarra s’acomiada de les competicions aquest diumenge amb la Copa Catalana de Trial
L’entitat tancarà les instal·lacions després de l’estiu, perquè els terrenys en què s’ubica són de titularitat municipal i es destinaran al nou CAP
El Bike Park Costa Daurada de Torredembarra dirà adéu a les competicions oficials a les seves instal·lacions amb la Copa Catalana de Trial, que arriba aquest diumenge 7 d’abril. La prova, que es desenvoluparà entre les 9h i les 14h, anirà acompanyada d’una festa de comiat després que l’entitat hagi sigut una seu habitual tant per a la Federació Catalana de Ciclisme (FCC) com per a la Federació Espanyola de Ciclisme (FEC). Tot un referent, sens dubte, que ha comptat amb la confiança d’ambdues organitzacions per la seva trajectòria i per l’aposta ferma que ha fet pel ciclisme des dels seus inicis.

Cal recordar, que, el Bikepark Costa Daurada, club de referència a nivell català, haurà d’abandonar les seves actuals instal·lacions a la Torre, ja que l’espai en què es realitza la major part de la seva activitat es troba en uns terrenys municipals, destinats a equipaments, que hi ha a tocar del cementiri, a la carretera de la Riera. Són els mateixos terrenys en què es preveu instal·lar el nou Centre d’Atenció Primària (CAP) de Torredembarra.

Després de l’estiu, el Bikepark Costa Daurada haurà de deixar les seves instal·lacions i està negociant amb diferents municipis poder traslladar-s’hi. Fins al moment no hi ha res en ferm però si negociacions amb alguns Ajuntaments amb perspectives d’èxit.

NOVETATS EN EL CIRCUIT I UN DISSABTE FESTIU

Quant a la Copa Catalana, aquesta és la primera de les tres proves previstes enguany. El circuit, que manté algunes de les zones mítiques i també estrena novetats, acollirà totes les categories del trial català a partir de les 9h amb un recorregut de 5 zones a dues voltes.

El dia abans, el dissabte a la tarda, arrencarà l’ambient ciclista a Torredembarra amb música en directe, concurs de salt d’alçada i concurs en circuit d’habilitat per acomiadar el Bike Park Costa Daurada de Torredembarra.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla