21 de gener del 2019
El Cadet A goleja el Base l’Arboç 1 a 9 i assalta la segona posició
El Juvenil cau contra la Cultural Bonavista (5-3) en un gran partit mentre que l’Infantil perd davant l’Escola Sant Pere i Sant Pau (4-0)
El Cadet A del CE Altafulla ha aconseguit aquest diumenge una gran victòria per 1 a 9 al camp del Base l’Arboç, una gran victòria per la contundència del resultat i perquè l’ha permès assañtar la segona posició del Grup 12 de Segona Divisió.

Els jugadors de Xavier Liarte han començat per darrere en el marcador amb el gol inicial de Raul Luna en el minut 5. No obstant això, dos minuts després han aconseguit empatar per mitjà de Raul Espinar. Més tard, en el 25’, Ismael El Hamdouni ha culminat la remuntada amb l’1 a 2.

Els altafullencs han posat terra de per mig abans del descans amb dos gols més d’Hugo Lorente i Mohamed El Asri. Després del pas pels vestidors, Jawar El Mahdari i El Asri han augmentat l’avantatge fins a l’1 a 6. Hugo Lorente, Sergi Barceló i Erik Navarro han completat la golejada.

Els groc-i-negre han empatat a 28 punts amb la Floresta, a la qual han superat per la diferència de gols general. La diferència amb el Sant Pere i Sant Pau és de 5 punts, tot i que els del nord de Tarragona només coneixen la victòria en les onze jornades que s’han disputat fins ara.

Per la seva part, el Juvenil ha perdut aquest diumenge a la tarda al camp de la Cultural Bonavista. Els dos equips arribaven molt igualats a la classificació i així ho han demostrat sobre la gespa.

Els altafullencs s’han avançat al primer quart d’hora amb el gol d’Ivan Prados. L’alegria ha durat ben poc, perquè els locals han empatat set minuts després. Abans del descans han capgirat el marcador amb dos gols que han establert el 3 a 1. Lluny d’ensorrar-se, els groc-i-negre han reaccionat en el segon temps i han empatat amb els gols de Jorge Carmona i Àlex Blanco.

El partit semblava destinat a l’empat, però els de Ponent s’han avançat en el 86’ i han sentenciat en el 89’. La derrota fa descendir el Juvenil fins a la dotzena posició amb 12 punts.

Quant a l’Infantil A de Primera Divisió, va perdre en la jornada sabatina al camp de l’Escola Sant Pere i Sant Pau per 4 a 0. Iker Escuer, Jordi Tugulashivi, Alejandro Juste i Brian del Rey van ser els botxins del conjunt altafullenc. Les derrotes del Tancat i el Riudoms els mantenen avant penúltims amb 6 punts.