31 d'octubre del 2018
El Cadet de Divisió d’Honor del CFS Pobla de Montornès es retroba amb el triomf assaltant la pista del Manresa
Els poblencs aconsegueixen un resultat de prestigi davant d’un dels equips més potents del territori abans d’una de les grans cites de la temporada davant el Santa Coloma
El Cadet de Divisió d’Honor del CFS Pobla de Monornès va tornar al camí de la victòria assaltant la pista del Manresa CFS per 4 a 7. D’aquesta manera, els poblencs van aconseguir un resultat de que els ratifica com l’equip revelació de la categoria.

Pel que fa al partit, els locals van avançar-se amb dos gols en el minut 9 i el minut 10, però els del Baix Gaià van reaccionar a temps per capgirar la situació just abans del descans amb les dianes de David Lozano, Eloi Rovira i Aarón Lozano.

Ja en la segona part, dos gols de David Lozano i Joan Güell en el 26’ van marcar una diferència de tres gols, una diferència que disminuiria dos minuts després amb el tercer dels locals. Els jugadors d’Ivan Torrent no es van ensorrar i un intercanvi de cops va provocar el 4 a 7 definitiu.

La victòria situa a la Pobla de Montornès quart a la classificació amb 12 punts. El següent compromís és un dels més esperats de la temporada, perquè el Santa Coloma, un dels referents del Futbol Sala Català, visitarà el Pavelló de la Pobla. El partit tindrà lloc el pròxim dissabte 10 de novembre.