10 d'abril del 2019
El Cadet de la Pobla guanya al filial de Les Corts i accedeix als quarts de final de la Copa Catalunya (1-2)
En la següent eliminatòria rebrà la visita de l’Hospitalet Bellsport davant el qual ha aconseguit una victòria i un empat en la competició domèstica
Nova fita en la històrica del Cadet de la Pobla de Montornès en la temporada 2018-19. Els poblencs han aconseguit aquest dimarts al vespre l’accés als quarts de final de la Copa Catalunya després de vèncer l’AE Les Corts UBAE B amb un marcador d’1 a 2.

L’equip d’Ivan Torrent ha realitzat un nou desplaçament entre setmana a la província de Barcelona, amb tot el que això comporta per als jugadors que l’endemà han d’anar a l’institut. L’esforç i el temps que han dedicat, una vegada més, ha valgut la pena.

El partit ha estat molt igualat i s’ha resolt amb un marcador curt en els últims minuts. Els locals s’han avançat poc abans del primer quart d’hora per mitjà d’Iván Méndez. Els minuts anaven passant i la Pobla era incapaç de veure porteria, evidenciant els problemes que està tenint de cara al gol en els darrers temps.

Afortunadament, l’encert ha aparegut en el moment oportú, quan només quedaven tres minuts pel final. Llavors, Eric Valverde ha fet l’empat a u que destinava i Joel Giralt l’1 a 2. L’heroi definitiu, però, ha estat el porter, que ha aturat un doble penal per mantenir el resultat i segellar l’accés als quarts de final, com explica el tècnic Ivan Torrent.

En la següent eliminatòria, que es disputarà el diumenge 5 de maig en un horari per determinar, l’equip d’Ivan Torrent rebrà l’Hospitalet Bellsport. El conjunt del Baix Llobregat també milita a la Divisió d’Honor, situat en la novena posició amb 28 punts. En els duels directes, la Pobla va guanyar el partit de la primera volta per 5 gols a 4, mentre que el de la segona va finalitzar amb un empat a quatre.

Ara, però, la Pobla se centra en les pròximes jornades de lliga. El primer compromís és aquest dissabte (16.45 hores) a la pista del Sant Julià, 10è classificat amb 28 punts.