08 de novembre del 2023
El Cadet del CE Altafulla goleja el Ramon Sicart i es manté segon (14-0)
L’Infantil de Primera ha caigut davant la Floresta ‘B’, igual que el Cadet ‘B’ i l’Infantil ‘B’ davant el Torreforta ‘B’ i el NSA Camp Joliu
El Cadet ‘A’ del CE Altafulla ha golejat l’AE Ramon Sicart amb un contundent 14-0, que li permet seguir segon amb 13 punts, a tres del líder, el Sant Pau Apòstol, que ha jugat un partit més. Els altafullencs han sigut molt superiors, i s’han imposat amb quatre gols de Marcel Asencio, tres d’Arnau Mateu, dos de Marc González i Samir El Bouziani, i un de Marcel Aznar, Iker Roman, i Frank Stevan Sarrià.

L’equip de Mohamed Amhadar visitarà aquest dissabte, a les 15h, al Nàstic ‘D’, que es troba en la zona mitjana de la classificació.

EL CADET ‘B’ ES DESFÀ DAVANT EL TORREFORTA ‘B’

El Cadet ‘B’ ha tingut menys sort que els seus companys, i ha cedit per 0-8 davant el CDC Torreforta ‘B’. Antonio Francisco ha estat un dels seus botxins anotant la meitat dels gols del conjunt del barri de Ponent de Tarragona.

Els d’Erik Navarro i Sergi Barceló cauen a la 7a plaça amb 9 punts, i aquest cap de setmana descansen. Tornaran a competir el dissabte 18 de novembre, a casa, davant el FC Tarragona (12.45h).

L’INFANTIL DE PRIMERA CAU A LA FLORESTA

L’Infantil ‘A’ que milita a Primera Divisió ha perdut al camp del CD La Floresta ‘B’ per 4-0 amb dos gols encaixats en el primer quart d’hora, i els dos restants en la segona part.

L’equip de Dani García és tretzè amb 1 punt, ja que se li ha descomptat la victòria assolida davant el Creixell per la retirada d’aquest. El dissabte, a les 13h, rep el Sant Pau Apòstol, que és cinquè amb 13 punts.

El segon equip de la categoria també ha perdut davant el NSA Camp Joliu per 0-3 amb dos gols en la recta final del primer acte, i un més en l’inici del segon. En la següent jornada descansa, i tornarà a jugar el diumenge 19 de novembre davant l’Atlètic Bellvei (13.30h).