15 de novembre del 2023
El Cadet femení del CE Altafulla supera el Sant Pere i Sant Pau (1-4)
L’Infantil remunta dos gols en contra davant la Canonja per retrobar-se amb la victòria (4-2)
El Cadet femení del CE Altafulla s’ha imposat a l’EF Sant Pere i Sant Pau, un dels equips de la ciutat de Tarragona que més fort ha apostat pel futbol femení aquesta temporada, amb un resultat d’1-4 en el partit de la J7 del Grup 10 de la categoria.

Les abelletes han encarrilat el partit en el primer quart d’hora amb els gols de Cora Martí i Milena Xicola. Superada l’hora de joc, Gala Martí ha fet el tercer i el quart gol. Entremig, les locals havien escurçat distàncies de forma provisional.

L’equip de Nerea Recasens i Chus Martín continua segon empatat a 16 punts amb el líder, el CF Montblanc, que també ha guanyat. El diumenge rep el sisè classificat, l’EFB Calafell (11.30h).

L’INFANTIL REMUNTA UN 0-2 PER GUANYAR

L’Infantil de Segona Divisió femenina ha hagut d’emprar-se a fons per superar al penúltim classificat del Grup 19, el CF Canonja. Les visitants, de fet, s’han situat amb un 0-2 abans del primer quart d’hora de joc. Justament, al complir-se el minut 15, Gala Martí ha escurçat distàncies.

Les mini abelletes han trigat 10 minuts a igualar el partit amb el primer dels tres gols de Carlota Bella, que ha culminat la remuntada un minut després. Superada la mitja hora de joc ha arrodonit la seva actuació amb quart i últim gol.

L’entrenadora Montse Vendrell ha destacat “l’esforç conjunt de totes les jugadores per remuntar en la segona part”, traslladant la bona feina que fan en els entrenaments durant la setmana.

Les groc-i-negre són sisenes amb 9 punts, i dissabte tenen el repte de vèncer el líder, l’EFB Vendrell (10h).