Esports
Foto: CE Altafulla
27 de juny del 2016
El Campus Altafulla arrenca amb una trentena de participants
Es tracta d’una xifra de participació que supera les expectatives per a la primera setmana
El Campus Altafulla ha donat el tret de sortida aquest dilluns a una nova edició. Es tracta d’una proposta esportiva en què el Club Bàsquet Altafulla, el Centre d’Esports i el Club de Futbol Sala uneixen els seus esforços en benefici dels més petits.

El Campus ha començat aquest mateix dilluns i s’allargarà fins el proper 12 d’agost, i són un total de set setmanes d’activitat. Enguany, ha arrencat amb una trentena de participants, una participació que supera les expectatives per a la primera setmana, que l’any passat era d’uns 20 inscrits. Assumpta Tomàs, presidenta del Club Bàsquet Altafulla, s’ha mostrat encantada amb aquesta grata sorpresa.

Una de les principals novetats de l’edició d’aquest estiu és la creació d’un logotip identificador de la mà de Jèssica Colomina, i que es plasmarà a les samarretes dels participants.
El Campus ha començat la seva jornada inaugural al pavelló municipal, amb activitats com el futbol sala, el bàsquet o jocs per als més petits. Tomàs ha explicat que, després d’esmorzar, s’han desplaçat a l’Estadi Municipal Joan Pijuan, on el futbol ha estat el protagonista.

La iniciativa va adreçada a nens i nenes a partir de 3 anys, amb horari de 9 del matí a 2 del migdia, amb possibilitat de serveis d’acollida (de 8h a 9h) i el de menjador (de 14 a 15h) en forma d’hores addicionals.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla