02 de maig del 2023
El Catllar Atlètic cau davant l’Amposta i perd la tercera plaça (3-4)
El filial guanya sense jugar per la incompareixença del Platense Calafell, i continuen amb opcions de ser campiones
El primer equip femení del CFS El Catllar Atlètic ha cedit davant l’Amposta FS per 3-4, i ha perdut la tercera posició després d’haver-la assaltat set dies abans. Les catllarenques han trencat així una ratxa de sis partits sense perdre amb cinc victòries i un empat.

Les visitants s’han avançat en el minut 9, i les locals només han trigat dos minuts a contestar gràcies a Ester Gamarra. Entre el 16’ i el 31’, amb el descans per mig, les ampostines han anotat els tres gols decisius, que han fet que els dos gols restants de Gamarra en els minuts finals hagin sigut infructuosos.

Les de César Silva i Eduard Cascales són cinquenes amb 29 punts, a dos del quart classificat, i a tres del tercer. El diumenge vinent, a les 20h, reben al cuer, el Futsal Valls, que continua sense puntuar. Mentre que el Laguna i el Balaguer s’enfronten entre ells.

EL SEGON EQUIP GUANYA SENSE JUGAR

El filial del Catllar ha sumat tres punts sense saltar al parquet. El seu rival, el Platense Calafell, no s’ha presentat al partit, i el Comitè de Competició haurà de determinar el triomf de les del Baix Gaià entre dimecres i dijous.

Per tant, les d’Inés Luna es mantenen a tres punts del Capçanes abans de les dues últimes jornades. En la següent reben el tercer classificat, el Castellvell del Camp, davant el qual estan obligades a vèncer per arribar amb opcions de ser campiones al duel directe de l’últim cap de setmana de competició.