06 de febrer del 2024
El Catllar Atlètic perd dos punts en els últims minuts a la pista del Capçanes (1-1)
Les catllarenques s’enfrontaven a un rival directe en la zona alta de la classificació amb l’opció d’apropar-se a la segona plaça
El CFS El Catllar Atlètic ha sumat un punt en la visita al Capçanes FS en el partit de la J11 del Grup 3 de Primera Catalana; un punt agredolç pel fet d’haver encaixat el gol de l’empat a u en el minut 35, quan només restaven cinc per arribar al final dels 40 minuts.

Les catllarenques s’havien avançat en l’equador de la primera part gràcies a Eva Álvarez (12’). El triomf provisional les feia empatar amb el segon, l’Amposta FS, i sumar sis punts més que el seu contrincant. Finalment, però, l’empat de les locals les manté a dues unitats de la segona plaça, i tres per sobre de les del Priorat.

L’entrenador César Silva ha reconegut que “no ens hem sentit còmodes durant el partit”, i que el gol ha arribat “en una acció individual”. Amb tot, considera que l’empat “és un resultat positiu”.

En la següent jornada descansen, i poden veure com aquestes diferències s’amplien i s’escurcen, respectivament. Tornaran a jugar, doncs, el 24 de febrer per visitar el CF Cervera – Segarra (16.30h).