28 de novembre del 2023
El Catllar Atlètic remunta a un combatent Golmés i es manté líder (3-1)
Victòria capital per a les de César Silva i Eduard Cascales abans del duel directe de diumenge a la pista del segon, l’Almacelles
El CFS El Catllar Atlètic ha sumat una nova victòria al Grup 3 de la Primera Catalana femenina, la cinquena en el mateix nombre de partits, si bé ha hagut de suar de valent per derrocar la resistència de l’últim classificat, l’AE Golmés, amb un resultat de 3-1.

De fet, les catllarenques han hagut de remuntar l’avantatge inicial de les lleidatanes. Després d’arribar al descans sense gols en el marcador, les visitants s’han avançat per mitjà de Maria Alba (25’). La resposta només ha trigat dos minuts a arribar, i per partida doble amb les dianes de Liam Alessandria (27’) i Tamara Alcón (27’). I en tres minuts, Blanca Luna Polo (30’) ha fet el gol de la tranquil·litat.

El Catllar suma 15 punts al capdamunt de la classificació, tres més que l’Almacelles, que ha disputat un partit menys. Precisament, les del Baix Gaià visiten a les del Segrià aquest diumenge, a partir de les 17.45h, en un partit que servirà per posar-les a prova.