26 d'abril del 2021
El Catllar cau a Gavà i suma una setmana més sense guanyar (2-0)
El segon gol dels locals en el minut 40 deixa sense resposta a l’equip d’Isaac Fernández
El CE El Catllar ha perdut aquest diumenge contra el Gavà en el segon partit de la segona volta al Grup 2A de Primera Catalana. Els catllarencs tenien l’oportunitat d’encadenar dues jornades imbatuts, però la qualitat dels locals s’ha imposat com reflecteix el 2-0 final.

El tècnic, Isaac Fernández, ha reconegut que l’equip ha començat el partit amb molts nervis i certa inseguretat davant un rival que ha buscat el primer gol des de l’inici. Igualment, ha reconegut que els jugadors han tornat a ser competitius contra un rival “del qual estem a anys llum” tant per història com per pressupost.

El Gavà s’ha avançat en el minut 12 en un contraatac culminat per Joan Vázquez, mentre que Juan Quiles ha marcat el segon en el minut 40. El Catllar ha tingut diverses ocasions per escurçar el marcador, també els locals per ampliar-lo, però el porter Pau López ho ha evitat.

El Catllar seguirà una setmana més com el fanalet vermell del subgrup amb 2 punts, quedant-se a 9 unitats de la permanència. El pròxim diumenge rep al Sant Ildefons en el partit que enfrontarà als dos últims classificats, si bé la diferència entre ambdós ha augmentat a cinc unitats en la darrera jornada.