29 d'abril del 2024
El Catllar deixa escapar dos punts davant el Martorell i es complica la salvació (2-2)
Els del Baix Gaià guanyaven per dos gols de diferència i amb superioritat numèrica. El diumenge, duel decisiu davant el Prat ‘B’
El CE El Catllar ha perdut dos punts en la visita d’aquest diumenge al quart classificat, el CF Martorell, en el partit corresponent a la J27 del Grup 3 de Primera Catalana. Els del Baix Gaià han deixat escapar un 0-2 contra un rival amb inferioritat numèrica, i veuen com la permanència se’ls queda a quatre punts quan només resten tres jornades.

Els grocs, motivats per la necessitat de guanyar, han fet una “primera part excel·lent”, com la cataloga el tècnic Àlex González. Això s’ha vist reflectit en el marcador, amb el 0-1 de Jordi Prades (35’), amb el qual s’ha arribat al descans. Ho han fet, a més, amb superioritat numèrica per l’expulsió del porter local Javier Dueñas (38’).

Només començar el segon acte, Aleix Pérez (48’) ha fet el 0-2, que semblava encarrilar el partit. Malauradament, els locals han descomptat poc després amb la diana de Marc Torres (58’), i han acabat empatant amb el gol de Jaume Aparicio (89’) en els darrers minuts de partit.

Les baixes en la convocatòria, en aquest cas, com reconeix González, s’han notat en excés, perquè això ha limitat el marge de maniobra del tècnic catllarenc des de la banqueta.

En altres circumstàncies seria un punt molt valuós en un dels camps més difícils de la categoria, però en aquest cas ha resultat estèril perquè el Catllar es manté catorzè –en places de descens- amb 29 punts. La victòria del Prat ‘B’ fa que la distància amb la permanència augmenti als 4 punts abans que tots dos equips s’enfrontin diumenge vinent, a les 12h, al Municipal del Catllar en un partit totalment decisiu.