20 de març del 2019
El Catllar destrossa el Maristes Montserrat Lleida amb un pòquer de gols de San Isidro
Els catllarencs empaten a punts amb l’Alforja i l’Alcoletge; els lleidatans són el pròxim rival en un partit amb aroma a final
L’actuació del Catllar a la pista del Maristes Montserrat Lleida té tots els ingredients perquè l’equip continuï el camí de la remuntada i surti del descens en les pròximes jornades. La victòria, l’eficàcia golejadora i l’actuació estel·lar de Juan Fernando San Isidro amb cinc gols a la butxaca són els arguments que desperten l’optimisme de cara a les nou finals que queden pel final.

San Isidro va marcar el primer gol del seu compte particular en el primer minut de joc. Els locals van igualar en el 9’ gràcies a un gol en pròpia porteria de Raúl Gutiérrez, però el pitxitxi dels del Baix Gaià tornaria a marcar en el 13’ per fer l’1 a 2.

En l’inici de la segona part va repetir per fer el tercer gol. Tot seguit, els de la Terra Ferma van descomptar per mitjà de Jose Maria De Santiago. Això no va aturar el Catllar, que en els últims 10 minuts va provocar una tempesta de gols que va enfonsar el seu rival.

Juan Fernando San Isidro va arrodonir la seva actuació amb dos gols en el 31’ i 35’. Miquel Padrell i Javier Pero van ampliar la distància en el 38’ i 39’, respectivament, i Daniel Nuñez va completar la golejada amb una dobleta en l’últim minut de joc.

El Catllar se situa amb 19 punts, empatat amb l’Alforja, que ocupa la plaça de descens compensat, i l’Alcoletge, l’equip que marca la permanència. Precisament, els lleidatans són el pròxim rival del conjunt del Baix Gaià en un partit amb aroma a final que es disputa aquest dissabte a les 6 de la tarda. Un triomf els deixaria amb tres punts d’avantatge respecte al seu contrincant.